tjenester

  Cox er et byrå som driver med innholdsmarkedsføring. Gjennom å utvikle kreative konsepter og produsere godt og riktig innhold skaper vi resultater for våre oppdragsgivere. Konseptene inkluderer både digitale og analoge kanaler. Cox har god kompetanse på en bedrifts egne og sosiale medier, og vi leverer effektive løsninger til web, sosiale medier, blogger, magasiner, nyhetsbrev, årsrapporter, mm. Byrået har egne mediesalgskonsulenter, og vil kunne levere interessante økonomiske løsninger for mange oppdragsgivere.

 • Innhold

  God kommunikasjon skaper verdi for avsender.

  image

  Moderne bedrifter er også et slags «mediehus» med mange kanaler/medier å betjene. For kun få år siden skulle en bedrift lage en webside hvert tredje-fjerde år (med statisk innhold), det skulle sendes et nyhetsbrev i kvartalet og årsrapporten skulle ha noe redaksjonelt innhold. Nå er kanalene flere og mulighetene så uendelig mye større. Det er krav om både ukes og månedsplaner som ivaretar bedriftens ønske om synlighet og kommunikasjon med målgruppene. Cox finner din bedrift sine gode budskap og historier, vi planlegger over tid og vi skaper innholdet målgruppene deres ønsker. Kontinuerlig samler vi inn data og analyserer om målgruppene dine finner det interessant og opptrer slik dere ønsker. Våre innholdsutviklere arbeider med både tekst, foto og video.  

 • Grafisk design

  En sterk visuell profil bygger opp om bedriftens identitet med de rette uttrykkene som speiler og forsterker dens personlighet.

  image

  Design skal engasjere. Vårt fokus ligger dermed på å forme det visuelle uttrykket i bedrifters egne kanaler slik at kommunikasjonen fremstår som spennende og interessevekkende.

  Våre designere hjelper deg å finne uttrykket som gjenspeiler bedriftens filosofi, for så å utvikle et kommunikasjonskonsept som kunden kan ta i bruk på alle sine flater. Vi jobber helhetlig med design og innhold i alt vi leverer. Det kan være magasiner, årsrapporter, brosjyrer, film, og webløsninger.

  Portfolio

  You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND published = 1 AND (use_time = 0 OR (use_time = 1 AND (start IS NUL' at line 1