tjenester

  Cox er et byrå som driver med innholdsmarkedsføring. Gjennom å utvikle kreative konsepter og produsere godt og riktig innhold skaper vi resultater for våre oppdragsgivere. Konseptene inkluderer både digitale og analoge kanaler. Cox har god kompetanse på en bedrifts egne og sosiale medier, og vi leverer effektive løsninger til web, sosiale medier, blogger, magasiner, nyhetsbrev, årsrapporter, mm. Byrået har egne mediesalgskonsulenter, og vil kunne levere interessante økonomiske løsninger for mange oppdragsgivere.

 • Innhold

  God kommunikasjon skaper verdi for avsender.

  image

  Moderne bedrifter er også et slags «mediehus» med mange kanaler/medier å betjene. For kun få år siden skulle en bedrift lage en webside hvert tredje-fjerde år (med statisk innhold), det skulle sendes et nyhetsbrev i kvartalet og årsrapporten skulle ha noe redaksjonelt innhold. Nå er kanalene flere og mulighetene så uendelig mye større. Det er krav om både ukes og månedsplaner som ivaretar bedriftens ønske om synlighet og kommunikasjon med målgruppene. Cox finner din bedrift sine gode budskap og historier, vi planlegger over tid og vi skaper innholdet målgruppene deres ønsker. Kontinuerlig samler vi inn data og analyserer om målgruppene dine finner det interessant og opptrer slik dere ønsker. Våre innholdsutviklere arbeider med både tekst, foto og video.  

  Portfolio

  Gro Hjartholm

  BERGEN / Seniorrådgiver

  Mob: 902 95 510 gro.hjartholm@cox.no
 • Grafisk design

  En sterk visuell profil bygger opp om bedriftens identitet med de rette uttrykkene som speiler og forsterker dens personlighet.

  image

  Design skal engasjere. Vårt fokus ligger dermed på å forme det visuelle uttrykket i bedrifters egne kanaler slik at kommunikasjonen fremstår som spennende og interessevekkende.

  Våre designere hjelper deg å finne uttrykket som gjenspeiler bedriftens filosofi, for så å utvikle et kommunikasjonskonsept som kunden kan ta i bruk på alle sine flater. Vi jobber helhetlig med design og innhold i alt vi leverer. Det kan være magasiner, årsrapporter, brosjyrer, film, og webløsninger.

  Portfolio

  Bruno Blanchard

  BERGEN / AD - Senior designer

  Mob: 470 37 512 bruno@cox.no
 • Finansiering

  Trenger du hjelp til å finansiere kommunikasjonen i din bedrift?

  image

  Som et av få byrå i Norge har vi en egen avdeling som jobber med mediesalg. Vi har en sterk salgskultur og kompetansen kan komme deg som kunde til nytte. Cox har erfaring med å vurdere en bedrifts egne kanaler og analysere om det finnes et inntektspotensial. 

  Deretter kan vi levere salgstjenester som finansierer utvikling og drift av forskjellige kommunikasjonstiltak.
  Avdelingen påtar seg også rene salgsoppdrag for magasiner, webportaler og kampanjer mot provisjon av salget.

  Portfolio

  Alice Ringkjøb

  BERGEN / Salgssjef

  Mob: 930 04 715 alice.ringkjob@cox.no