Portfolio

Gulvspesialisten Nettsider + innhold

Gulvspesialisten.no har fremstår med nytt utseende og friskt innhold.                

I 2011 utviklet vi ny profil under slagordet «100 prosent gulv» for Gulvspesialisten. Da selskapet høsten 2015 trengte nye websider, og hadde behov for å lage kommunikasjonsstrategi for å styrke merkenavnet sitt, kom de tilbake til oss.

Gulvspesialisten hadde de siste par årene hatt hjemmesider via sin danske eier, Garant Home, og opplevde nedgang i trafikk. Garant hadde ikke fotfeste hos det norske folk. Nå ville de tilbake til røttene, og på ny ta en posisjon under sitt gamle merkenavn.

I januar 2016 lanserte vi de nye nettsidene med fullverdig nettbutikk integrert i løsningen. For å bygge og styrke merkevaren ytterligere lager vi markedsplaner, produserer innhold i form av tekst og video og lager kampanjer som vi ruller ut på de nye nettsidene og i sosiale medier på månedlig basis. Vi har også ansvar for å analysere responsen og resultatet i Google analytics, og evaluere dette opp mot nedfelte mål. 

Folk vil  ha gode historier, og det er vår erfaring og inngående kunnskap om å fortelle disse på målgruppens premisser som er vår styrke i det moderne og mer sammensatte kommunikasjons- og markedsbildet. 
 

Andre prosjekter