Om oss

Cox Bergen

Cox Bergen er et kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å jobbe med en bedrifts egne medier. Våre leveranser består av innhold, grafisk design og annonsesalg.
I over 20 år har vi produsert innhold i bedrifters egne kanaler, og filosofien vår er å lage budskap som er relevant, skaper engasjement og gir effekt.
Som kunde av Cox kan du forvente stor kreativitet og løsninger som er i tråd med dagens og morgendagens krav og forventninger.

Daglig leder: Kenneth Dahling


Cox Oslo

Kom med MB Skandinavia 1.1.17 og har samme grunnfilosofi som Cox Bergen. Byrået har spesialisert seg på kundemagasiner og medlemsblader med tilhørende nettsider som fyller behovet for rask publisering av fagartiklene fra printutgavene, inndelt etter emne og nyheter. Vi står også for salg av annonser som finansierer deler av utgivelsene.
Cox Oslo jobber med kunder innenfor forskning, sport og helse der idé, tekst, design, både print og digitalt, er viktige områder. Vårt kontaktnett innen trykk og grafisk produksjon innebærer at vi kan tilby gode priser på all produksjon.
Som nytt byrå i MB Skandinavia vil Cox Oslo få tilgang på en rekke tjenester som vil være til glede og nytt for eksisterende og nye kunder.

Daglig leder: Ragnar Madsen


Cox - en del av Media Bergen Skandinavia
MB Skandinavia er et kommunikasjonshus bestående av selskaper innen reklame, PR, analyse og digital kommunikasjon. Konsernet har 300 medarbeidere fordelt på kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Hamar, Stord, København, Helsingborg og Stockholm. Sammen finner vi den beste måten å kommunisere budskapet ditt på. For å skape de beste resultater tilbyr vi tverrfaglige team på tvers av både byrågrenser og landegrenser.

Kenneth Dahling

BERGEN / Daglig leder

Mob: 952 24 714 kenneth.dahling@cox.no
Vil du jobbe med oss?